Vues :

Zodra uw Isabel SmartCard is geactiveerd, moet u intekenen op Isabel 6-modules voordat u echt aan de slag kunt met Isabel 6. Isabel 6 bestaat in feite uit verschillende modules.

U kunt het intekenvenster vanuit de Welkomstpagina steeds opnieuw oproepen om modules in of uit te schakelen (vb. Overschakelen van de Tekenmodule naar de Standaardmodule in Isabel 6).

Stappen:

1. Ga naar www.isabel.eu, klik in de rechterbovenhoek op Login. Plaats uw SmartCard in de Isabel kaartlezer, geef uw persoonlijke pincode in en druk op OK. Vervolgens verschijnt de Welkomstpagina van Isabel 6.
  2. Klik in de middelste kolom op de Intekenen op modules knop om de modules te activeren. Iedere gebruiker vinkt zijn eigen modules en opties aan.

3. Kies de nodige modules. Onderaan de lijst ziet u het totaalbedrag.

Een abonnement voor Isabel 6 omvat altijd minstens één gebruiker met één Standaardmodule. Andere gebruikers van het abonnement kunnen de Standaardmodule of de Tekenmodule kiezen. De standaardmodule is aanvulbaar met optionele modules naar keuze. Op onze website kunt u meer informatie verkrijgen over Isabel 6-modules.

4. Kies de nodige modules en klik vervolgens op Order bevestigen en tekenen. Er verschijnt een venster met uw order.

5. Als u akkoord gaat met het order, voert u uw pincode in via de Isabel kaartlezer. Vervolgens verschijnt de Welkomstpagina van Isabel 6.

Belangrijk: Na het intekenen op de modules van Isabel 6, is het aangewezen 30 minuten te wachten alvorens Isabel 6 op te starten.

Meer informatie:

Wanneer heb ik MultiSign nodig?