Weergaven:
Open het Isabel Configuratiescherm via Start > Isabel Services > Isabel 6 Configuratiescherm
Open het Isabel Configuratiescherm via Launchpad  of  in de Dock, klik op Cofiguratiescherm

Installatie van uw certificaat
Dubbelklik op Installatie van uw certificaat om het certificaat van uw Isabel SmartCard te installeren. U zal gevraagd worden uw SmartCard in de kaartlezer te steken (indien dit nog niet het geval is) en uw PIN-code in te geven.

wijzig paswoord

Merk op:

• Uw PIN-code moet 6 tot 8 cijfers lang zijn
  • Uw Isabel SmartCard zal geblokkeerd worden indien u 5 opeenvolgende keren een foutieve PIN-code ingeeft.
  • Schrijf nooit uw PIN-code op!
  • Uw Isabel SmartCard is persoonlijk en uw verantwoordelijkheid. Deel uw PIN-code nooit met anderen!

Stappen:

1. Open het Isabel Configuratiescherm via Start > Isabel ServicesIsabel 6 Configuratiescherm.

2. Dubbelklik op het icoon Wijziging paswoord.

3. Stop uw Isabel SmartCard in de Isabel kaartlezer.

4. Voer uw huidige PIN-code in op de keypad van de Isabel kaartlezer.

5. Na het bevestigen van uw huidige PIN-code, zal u verzocht worden uw nieuwe PIN-code in te voeren en deze vervolgens te bevestigen.
    • Indien beide PIN-codes gelijk zijn, ziet u het bericht PIN changed! op het display van de Isabel kaartlezer.
    • Indien beide PIN-codes niet gelijk zijn, wordt u opnieuw uitgenodigd uw nieuwe PIN-code in te voeren en te bevestigen.
    • Gebruik de cancel-toets om het wijzigen van de PIN-code te annuleren.

Versie
Toont de laatst geïnstalleerde versie van de Isabel Beveiligingscomponenten en de Isabel kaartlezers aangesloten op uw computer.

Kaart Informatie

Dubbelklik op Kaart Informatie om de details van uw Isabel SmartCard te bekijken zoals User ID, gebruikersnaam en Card ID.

U zal gevraagd worden uw SmartCard in de Isabel kaartlezer te steken (indien deze er nog niet in zit) en uw PIN-code in te geven.

Support

Biedt een verzameling van hulpmiddelen om informatie te verzamelen en uw computer te configureren.

Klik op Log > Zet logfiles op het bureaublad.

Windows: U krijgt de melding dat er een cab bestand is aangemaakt op uw bureaublad, klik op 'OK'. U zal het bestand terugvinden op uw bureaublad met als naam "Isabel_jjjjmmdd_log.cab_" (b.v.b. Isabel_20180124_log.cab_).

macOS: Er zal een zip archief met logbestanden worden aangemaakt, u zal dit bestand terugvinden op uw bureaublad met de naam "jjjjmmdd.zip" (b.v.b. 20180124.zip).

Connectietesten

Dubbelklik op Connectietesten om de connectietest te starten. Deze test kan helpen bij het analyseren van problemen met de netwerkverbinding.

Indien er fouten optreden, raden we u aan om uw firewall, proxy of DNS instellingen na te kijken.

CA

Dubbelklik op het CA-icoon om de Isabel Certificatieautoriteit toe te voegen aan uw lijst van vertrouwde certificatieautoriteiten.

In sommige gevallen vereist deze optie als Administrator te worden uitgevoerd.

Service herstarten
(alleen macOS)
Klik op het Herstart service-icoon om de Isabel service te herstarten (u zal gevraagd worden om uw paswoord in te geven).

Installatie ongedaan maken
(alleen macOS)
Klik op het Installatie ongedaan maken-icoon om de Isabel Beveiligingscomponenten van uw systeem te verwijderen.