Weergaven:

Opmerking: ARM processoren worden niet ondersteund.

1. Download het stuurprogramma's van de Isabel kaartlezer overeenkomstig met uw versie van Windows.
  2. Open het gedownloade bestand om de installatie te starten.
  3. Herstart uw computer wanneer de installatie voltooid is.

In sommige gevallen is een handmatige installatie van de stuurprogramma's vereist. Als u een ervaren computergebruiker bent of de IT-assistent van de persoon die problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met onze helpdesk om u te helpen bij de volgende stappen.

1. Download het stuurprogramma van de Isabel kaartlezer
  2. Open de gedownloade map ACS-Unified-INST-MacOSX-116-P
  3. Open acsccid_installer-1.1.6.dmg
  4. Open acsccid_installer.pkg
  5. Herstart uw computer wanneer de installatie voltooid is.