Weergaven:
  1. Haal de Isabel SmartCard uit de lezer.
  2. Koppel de kaartlezer los en steek deze in een andere USB-poort.
  3. Koppel de USB-kabel los van de kaartlezer zelf en sluit deze vervolgens opnieuw aan.
  4. Steek de kaart opnieuw in de lezer en probeer in te loggen op Isabel 6.

Als het probleem niet is opgelost,

1. Volg dan de stappen om de webextensies te verwijderen en opnieuw te installeren.
  2.  Herinstalleer de Isabel 6 Beveiligingscomponenten.
                Ga naar de Downloadzone
                Klik op "Meer"
                Klik op "Isabel 6-beveiligingscomponenten voor Windows 64-bits" om het downloaden te starten
                Installeer de Isabel 6 Beveiligingscomponenten

Als het probleem niet is opgelost